HusCompagniet

Totalentreprenad kan innebära olika saker hos olika husleverantörer

När du bygger hus med HusCompagniet så innebär totalentreprenad att vi planerar, projekterar, levererar och utför all byggnation. När du bestämt dig för att bygga ditt nyckelfärdiga hus tillsammans med oss är en tomt förberedd till byggnation det enda du behöver ordna. Och har du inte ordnat det kanske vi har en som passar dig till salu. Sedan hjälper vi dig med projektering i form av bygglovshandlingar och ritningar för konstruktion, el och VVS. Våra arkitekter och konstruktörer har byggt många hus genom åren och finns där för att hjälpa dig att skapa de bästa lösningarna för din framtida bostad.

Följ byggandet av ditt hus utan att röra ett finger

Fördelen med att välja totalentreprenad är att det effektiviserar husbyggnadsprocessen. Eftersom vi har anlitat samtliga hantverkare, material- och underleverantörer har vi full kontroll på projektet och kan samordna alla parter för att se till så att ditt nyckelfärdiga hus blir klart så snabbt som det är möjligt. För dig som husköpare blir det en trygghet att slippa finnas tillgänglig för material leveranser eller koordinera olika hantverkares arbetsuppgifter. Och om du har några frågor eller funderingar så kan du alltid vända dig till oss, så förklarar vi hur vi arbetar och hur vår byggprocess ser ut. 


Juridiskt ansvar med totalentreprenad

I totalentreprenaden ingår också att vi tar ansvar för ditt nyckelfärdiga huskonstruktion i hela tio år efter att det står klart. Det betyder att vi alltid strävar efter att bygga stabila och hållbara hus att trivas i under många år. Och för dig som beställare innebär det att du inte behöver oroa dig för att upptäcka dolda fel som snabbt blir dyra när du väl bott in dig. Det blir en prisvärd, långsiktig och trygg affär för både oss och dig.