HusCompagniet

Designa ditt hus utifrån din livsstil
På det första mötet med våra säljare kommer de att be dig beskriva ditt liv. För att kunna designa ett riktigt trivsamt hem behöver vi nämligen förstå hur din vardag ser ut. Utifrån det kan vi sedan ta fram ett förslag på planritning för ditt unika hus. Din nuvarande och framtida familjesituation styr hur många rum du behöver ha i huset. Om familjen kommer att växa de närmaste åren behövs det kanske fler sovrum, medan sovrum som tillhör barnen som är på väg att flytta hemifrån så småningom kan göras om till gästrum eller kontor. Hur många sovrum som behövs bestämmer också storleken på huset .

Designa ditt eget hus och walkincloset

Ett hem som sätter guldkant på tillvaron
När planlösningen väl är på plats börjar det riktigt roliga! Då är det dags att designa rummen i ditt hus. Här är valmöjligheterna oändliga och du får välja allt från kakel till detaljer som braskaminer.

Kom ihåg att tänka dig själv och familjen i vardagen, vilken livsstil du vill ha, hur är det när gäster kommer på besök? Vad funkar idag och vad har du länge drömt om? Vilka intressen har du, vad tycker du om att göra och vad slipper du helst? Matlagningsfantasten vill säkerligen ha ett stort och rymligt kök med massor av finesser, medan den som oftast mikrar färdigrätter sällan behöver köksö och de senaste vitvarorna. Om du tycker om att vistas i trädgården kan det vara härligt med att kunna nå den via en köksingång eller en altandörr. Ett riktigt väldesignat hus underlättar och förbättrar ditt liv. Det sätter helt enkelt guldkant på tillvaron. Att bygga nytt hus ger dig alla möjligheter att förverkliga drömmar, oavsett om det gäller en walk-in-closet eller ett garage att meka i. Vi hjälper dig att anpassa dina önskemål efter budgeten utan att tumma på kvalitet eller design.

designa ditt eget hus och vardagsrum

Är du nyfiken på hur hela processen från ide till inflyttning ser ut hos oss så kan du kika på guiden bygga hus steg för steg.