HusCompagniet

Husbyggare sen 1972

 

I trygga händer med HusCompagniet som husbyggare
Vi vågar alltså kalla oss både erfarna och kompetenta, men vi är också trygga. Beslutet att bygga nytt är en stor investering som kan kännas rolig, spännande och läskig på en och samma gång. Därför är det viktigt för oss som husbyggare att ha en personlig relation till kunden genom hela resan. Vi bjuder på kunskap, inspiration och vägledning, så att du ska känna dig i goda händer. Dessutom behöver du inte betala förrän huset står klart och du kan flytta in. För oss är det ett tryggt husköp.

Alltid i framkant

En bidragande anledning till att vi funnits så länge är att vi alltid ser till att ligga steget före. Trots att vi använder oss av traditionella konstruktionsmetoder och murar våra hus sten för sten har vi sett till att jobba med innovation. Det gäller både våra interna och externa processer, från arkitektur till kundbemötande. Genom att erbjuda det som kunden frågar efter, men också det som man har användning för i vardagen, har vi lyckats kombinera funktion som förenklar livet med estetik och arkitektur. Vi är stolta att kunna erbjuda en konkurrenskraftig produkt som är både snygg och funktionell.

Miljömedvetenhet för att fler generation ska kunna komma hem
Att ligga i framkant som husbyggare handlar också om att tänka på framtiden. Från det första mötet tar vi hänsyn till miljön i vår design och konstruktion. Det har bland annat gjort att våra hus har låg energiförbrukning, vilket är snällt mot både miljön och din plånbok. Våra gedigna hus isolerar nämligen huset från både värmeböljor och köldslag, samtidigt som de dämpar buller och andra störande ljud utifrån. Våra ventilationssystem renar inte bara huset från fukt och damm, utan återvinner värme som annars skulle ventileras bort via fönster och dörrar. Vi följer alltså ny, modern standard för att se till så att du och framtida generationer kan njuta av huset både ur ett estetiskt, praktiskt och ekonomiskt perspektiv.

Stark och stabil ägare
HusCompagniet ägs av nordens största kapitalfond, EQT. Som ledande globalt private equity-bolag med cirka 35 miljoner euro i kapital bidrar EQT till att erbjuda dig ett tryggt husköp. I alla bolag arbetar de med att uppnå en hållbar tillväxt, operationell effektivitet och marknadsledande position. Därmed kan du vara säker på att vi är en husbyggare som finns kvar imorgon också.

Förverkliga husdrömmen tillsammans med HusCompagniet! Vi bygger hus i Skåne, Halland/kungbacka och Stockholm. Vi erbjuder dig ett tryggt husköp, oavsett om du redan har en tomt som du vill bygga ett av våra hus på eller om du vill köpa tomt och hus via oss. Tillsammans skräddarsyr vi ditt framtida hem som du kommer att trivas i många år framöver.